Accessoires

Accessoires

 
Onze terrasoverkappingen hebben vijf uitbreidingsmogelijkheden: spieën, glazen schuifdeuren, schoren, LED verlichting en terrasverwarmers.

Spieën

Met een spie sluit u de zijkanten bovenop of naast een muurtje of schutting af. Hierdoor weert u laagstaande zon, wind en regen. Doordat het terras meer is afgesloten tegen wind, behoudt u langer een aangename temperatuur op het terras.
Een spie biedt u bovendien de mogelijkheid om aan de zijkanten van de terrasoverkapping glazen schuifwanden te plaatsen. De spieën kunnen worden gemaakt van een aluminium frame en hebben een kern van glas met een matte folie. Indien u dat wenst, kunt u deze matte folie verwijderen.

Terraspro Spie-mat-CremeTerraspro---Spie-mat-Antraciet

Glazen schuifdeuren

Glazen schuifdeuren
Met glazen schuifdeuren geniet u bij mooi weer van uw tuin en maakt u bij slecht weer een afgesloten ruimte van uw terras.

U kunt de voorkant en zijkanten van uw terrasoverkapping voorzien van glazen schuifdeuren. Voor het plaatsen van glazen schuifdeuren aan de zijkanten van de terrasoverkapping zijn spieën nodig.

De sets glazen schuifdeuren bestaan, afhankelijk van de afmetingen van de terrasoverkapping, uit 1 tot 12 schuifpanelen van 98 cm breed inclusief bovengeleider, rails en glasprofielen met geïntegreerde dubbel gelagerde wielen. Elke set is leverbaar in mat crème en mat antraciet, waarbij de bovengeleider en de glasprofielen dezelfde kleur hebben als de terrasoverkappingen. De panelen bestaan uit gehard glas met een dikte van 10mm en zijn leverbaar met een hoogte van 2.00 meter, 2.05 meter, 2.10 meter, 2.15 meter en 2.20 meter.

U-profielen staanders

U-profiel-Glazen-Schuifdeuren-mat-AntracietU-profiel-Glazen-Schuifdeuren-mat-Creme

Schoren

Met schoren geeft u de terrasoverkapping een unieke stijl. Indien u voor schoren kiest, passen er geen glazen schuifdeuren meer aan de voorzijde van de terrasoverkapping.

Terraspro Schoor-mat-AntracietTerraspro---Schoor-mat-Creme
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LED-Verlichting

LED-verlichting met een dimmer zorgt voor een aangename verlichting, die ideaal is om ’s avond op het terras te verpozen. Met één druk op de knop van de afstandsbediening is uw terras sfeervol verlicht. De sterkte van het licht past u naar wens aan.

Een LED-verlichtingset bestaat uit 6 LED lampen die worden geplaatst in de tussenliggers van de terrasoverkapping. De lampen kunnen gemonteerd worden op maximaal 90 cm vanuit de kant van het muurprofiel en/of het gootprofiel aan de onderzijde van de tussenliggers.

Bekijk hier de afbeeldingen voor de standaardverdeling van 1 set LED verlichting:
Indien u dat wenst, kunt u de LED-verlichting uiteraard anders verdelen dan de standaardverdeling. U kunt zelfs meerdere LED-verlichtingsets in eenzelfde terrasoverkapping monteren.

LED verlichting6x3W-L-Verlichting-met-afstandsbediening

Terrasverwarming

De Terrasverwarmer van 3200 watt is een energiezuinige terrasverwarmer op infraroodbasis zonder rode gloed. Hij verwarmt uw terras in amper 10 minuten.
Met de meegeleverde afstandsbediening schakelt u tussen de vermogens van 25%, 50%, 75% en 100%, en kunt u automatische uitschakeling aanzetten. Bij gebruik van de terrasverwarmer op een vermogen van 100%, bedragen de stroomkosten amper € 0,72 per uur.

TerrasverwarmerTerraspro Terrasverwarmer

Afwerking met wanden

Voor afwerking aan de zijkanten kan u ook kiezen uit volgende twee wanden:

Vaste-Wand-Helder

Vaste-Wand-Opaal