Pergola Bouwen? Pergola’s van TerrasPro

 
Pergola op maat laten bouwen om ten volle te kunnen genieten van uw terras? Een maatwerkspecialist voor superieure en duurzame pergola’s? Dan hebt u in TerrasPro de juiste partner gevonden! Onze uitvalsbasis is de provincie Limburg, maar onze realisaties pergola’s met glazen schuifdeuren kan u gaan bewonderen in alle uithoeken van Vlaanderen. Met een nadrukkelijk accent op hoogstaande afwerking in combinatie met zeer scherpe prijs voorwaarden maakt dat we dikwijls als uitverkoren partner worden aangeduid om de pergola te verwezenlijken.

Stel uw beslissing dus niet langer uit en start vandaag al met het ganse jaar door te genieten van dat buitengevoel met een pergola aan uw terras! Vraag hier uw gratis offerte aan voor een pergola volledig op maat van uw behoeften en wensen. Hier zijn de kwaliteit van afwerking en tevredenheid over het eindresultaat een garantie!

 

Pergola’s op maat uit hoogwaardig aluminium en polycarbonaat

Voor de samenstelling van onze pergola’s zijn we tot in de puntjes voorbereid. We kiezen onvoorwaardelijk voor duurzame en hoogwaardige materialen zoals veiligheidsglas en type 6063 aluminium 60 mµ coating, Bayer Makrolon® polycarbonaat.

Laat uw pergola bouwen door TerrasPro

Een perola laten bouwen aan uw terras of tuin? Voor een pergola in hoogwaardig aluminium al dan niet afgewerkt met glazen schuifdeuren heeft u in tegenstelling tot een veranda zelden een bouwvergunning nodig. Een pergola biedt u dan ook enkel dan voordelen.

De opbouw, realisatie en afwerking verloopt bijzonder vlot. Voor een pergola zonder glazen schuifdeuren is dit slechts één werkdag en voor een pergola met glazen schuifdeuren is dit gemiddeld 2,5 dagen. Hierdoor kunt u al snel het ganse jaar door profiteren van de meerwaarde en extra functionaliteit van deze ruimte aan uw woning.

Ontdek hier enkele realisaties pergola’s

Wilt u meer info of advies verkrijgen voor het bouwen van uw pergola?

» Vraag dan zeker uw gratis offerte aan! TerrasPro specialiseert in prachtige pergola's!