29 mei 2015
Reacties Reacties uitgeschakeld voor TerrasPro verwelkomt nieuwe website
29 mei 2015, Reacties Reacties uitgeschakeld voor TerrasPro verwelkomt nieuwe website

TerrasPro terrasoverkappingen en pergola’s verwelkomt nieuwe website

 
TerrasPro, dé specialist in de realisatie van terrasoverkappingen, pergola’s en glazen schuifdeuren heet u van harte welkom op de nieuwe website!

Met deze realisatie omhelzen we het digitale tijdperk waarin we actief zijn met fierheid en trots. De website straalt nu dezelfde dynamiek en ambachtelijkheid uit die zo kenmerkend is voor onze onderneming. We hebben dan ook vastberaden gekozen voor een fris, modern en tijdloos design.

Wat gaat u hier zoal kunnen ontdekken?

  • De website straalt persoonlijkheid en passie voor het vak uit.
  • Op de Homepagina vind u een helder overzicht van onze producten: terrasoverkappingen, pergola’s en glazen schuifdeuren.
  • Vanaf de Homepagina kan u verder surfen naar realisaties of onze contactgegevens lokaliseren.
  • Bovendien is er extra aandacht besteed aan de volledigheid en structuur van de website. Alle pagina’s die handelen over de verschillende producten omvatten een gedetailleerde productomschrijving. Op de pagina realisaties vind u naast de afbeeldingen ook een omschrijving van welke type terrasoverkapping of pergola.
  • Tot slot kunt u via de nieuwsrubriek en de pagina ‘Waarom TerrasPro’ de nodige informatie terugvinden die u zal overtuigen om door ons een terrasoverkapping of pergola te laten bouwen. Vraag alvast via de offertepagina uw gratis en vrijblijvende offerte aan.

TerrasPro wenst u hier veel surfgenot en hopelijk tot snel!

Een terrasoverkapping of pergola laten bouwen?

Vraag danhier uw gratis offerte aan! TerrasPro is u graag van dienst

Reacties zijn uitgeschakeld.