Zonwering


TerrasPro zonwering en zonnescreens

 

Elegante en doeltreffende zonwering voor terrasoverkappingen

Brengt u graag tijd door op uw overkapt terras, maar schijnt de zon er soms te hard? Kies dan voor onze zonwering en zonnescreens. Deze in Duitsland geproduceerde zonwering is specifiek ontworpen om onder uw terrasoverkapping geplaatst te worden, zodat u ook daar kunt genieten van de schaduw. De Duitse kwaliteit garandeert u een jarenlang gebruik en ultiem comfort.

Wij plaatsen ook bovenzonwering en ook zonwering (zipscreens) voor gebouwen, bedrijven en dergelijke, dit zijn verticale screens voor tegen ramen en deuren.

De standaard motoraandrijving met elektronische eindafstelling in combinatie met het ingenieuze ontwerp, dat gebruik maakt van een gemoffeld en dus perfect beschermd aluminium frame, bieden u u een buitengewoon gebruiksgemak.

Daarnaast bieden de knappe cassette en de mooi vormgegeven geleiderprofielen uw terrasoverkapping een elegante uitstraling. Het frame is standaard verkrijgbaar in zilver, bruin, wit zilvergrijs metallic of antraciet metallic, of als optie in eender welke andere RAL-kleur. Bovendien stellen we een enorme doekcollectie ter beschikking, zodat u altijd een zonwering zal vinden dat perfect bij uw smaak en uw terras past.

Het unieke doekspanningssysteem is gepatenteerd en zal u dus nergens anders vinden. Dankzij de in de oprolbuis verwerkte veerpakketten blijft het doek altijd optimaal gespannen, op welke lengte het ook is uitgerold.

Variabele afmetingen:

Eendelig scherm, breedte tot 6.00 meter en uitval tot 4.50 meter

Tweedelig scherm, breedte tot 10.00 meter en uitval tot 4.50 meter

Kies zelf uw kleur:

Standaard gemoffeld in wit, zilver, bruin, zilvergrijs en antraciet metalic, zilvergrijs metalic

Toch liever een andere RAL kleur? Dit is perfect mogelijk als optie.

Individuele bediening:

Standaard met motoraandrijving

Optioneel motoraandrijving met afstandsbediening

Eendelige schermen als optie ook met slingerstangbediening mogelijk

Wilt u meer info of advies verkrijgen voor het plaatsen van zonwering?

» Vraag dan zeker uw gratis offerte aan! TerrasPro specialiseert in prachtige zonwering